Menu

Maak direct een afspraak »

  • Gz-psycholoog
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Behandeling op maat
  • Mindfulness specialist
  • Contractvrije psycholoog

Buitenpsychologen

Behandeling bij de psycholoog in Castricum

Psycholoog Castricum

Behandeling

Van belang is een goed afgestemde behandeling. Ik denk vanuit de breedte van de therapiemogelijkheden, zodat ik vorm kan geven aan een behandeling op maat die aansluit bij uw individuele wensen, behoeften en mogelijkheden. Cognitieve gedragstherapie met daarbij in het bijzonder mindfulness, is de basis van waaruit ik werk en verruim dit met therapievormen die aansluiten op het moment, zoals bijvoorbeeld; oplossingsgerichte therapie, systeem therapie, inzichtgevende therapie, directieve therapie, EFT en EMDR. Mijn stijl is laagdrempelig, praktisch, inzichtgevend en oplossingsgericht, vanuit een holistisch kader met persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Een behandeling op maat die aansluit bij jou wensen, behoeften en mogelijkheden.

We gaan aan de slag om weer ruimte te maken, waar jij bent vastgelopen. Opdrachten voor thuis, in de vorm van oefeningen, vormen dan ook een onderdeel van de behandeling. Houd rekening met dagelijks 10 minuten investeren in jezelf.

Inspiratie

Kun je niet duidelijk de vinger op het probleem leggen en heb je behoefte om weer geïnspireerd te raken, dan is dit in de gesprekken ons thema. Bewust leven, in het hier en nu en met nieuwe energie.

Preventie

Heb je een neiging tot psychische klachten, dan gaan we in de gesprekken aan de slag met het voorkomen daarvan. Terug in balans.

Therapie

Aan de slag met de problematiek. Inzicht waarin je vastloopt tot het gereedschap om daar weer uit te komen. Van overleven naar leven.