Menu

Maak direct een afspraak »

  • Gz-psycholoog
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Behandeling op maat
  • Mindfulness specialist
  • Contractvrije psycholoog

Buitenpsychologen

De therapeut

Christine Janse

Ik ben Christine Janse en sinds 1994 met veel gedrevenheid werkzaam als psycholoog. Ik geniet zo van mijn vak. Hoe mooi is het om een persoonlijk op maat gemaakte sleutel te mogen aanreiken aan iemand die vast zit in pijn en verdriet, aan iemand die aan het worstelen is met wat er is, aan iemand die in beslag genomen wordt door angst. Mensen leren om zelf die sleutel te ontdekken en te gebruiken. Ik heb het mooiste vak dat er bestaat; ik mag mensen weer terug brengen naar genieten van het leven.

Ik heb gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Afgestudeerd in de richting klinische neuropsychologie, met daarnaast de richtingen klinische psychologie therapie en diagnostiek en kinder en jeugd neuropsychologie. Ik heb ervaring binnen de revalidatie, het algemeen ziekenhuis, de verpleeghuiszorg, de reguliere GGZ en de psychiatrie. Sinds 2001 geef ik supervisie aan collega psychologen.

Ik heb de laatste jaren steeds meer vorm gegeven aan het leven vanuit mijn hart. Het starten van een eigen praktijk in 2011, vormt hier een belangrijk onderdeel van.

Naast het volgen van vernieuwende cursussen en workshops, blijf ik op de hoogte van ontwikkelingen in het vakgebied door het bijwonen van congressen en symposia en neem deel aan intervisie met collega's. Aanvullend heb ik een zevenjarige opleiding afgerond, om mij verder te verdiepen in de Boeddhistische psychologie; de oorsprong van de Mindfulness. Ben ik mij aan het verdiepen in het taoïsme en heb de opleiding tot Buiten psycholoog afgerond, zodat consulten ook buiten in de prachtige natuur kunnen plaatsvinden.

 

 

GZ-psycholoog sinds 2000
BIG-inschrijfnummer: 89054655325